Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szakmai eredményeink

 SZAKMAI EREDMÉNYEINK (2011-2012)

 

 

letoltes.jpg

 

2011.február: Hódmezővásárhelyi torna, I.helyezés

Elismerésnek számít, hogy meghívtak minket megyén kívüli tornára is, és ott ilyen szépen szerepeltünk, ugyanis nagyon kevés olyan csapat van a megyénkben, akik megyén kívül is népszerűek és ismertek. A Szegedi AK utánpótlás csapata is ott volt, akik NB1-ben is képviseltetik magukat.

2010/2011-es bajnokság tavaszi fordulói: (az első 4 forduló még 2010 őszén zajlott le)

Márciusban folytatódott, a 2010. őszén elkezdett női kispályás bajnokság. Az őszi fordulókkal sikerült kivívnunk magunknak a csoport második helyet. 

5.forduló: Csorvás - 2.hely

6.forduló: Orosháza - 2.hely

7.forduló: Lőkösháza - 2.hely

8.forduló: Szabadkígyós - 3.hely 

Összesítésben: 2. hely a bajnokságban

Dékány Edina kapusunk elnyerte a legjobb kapus címet.

Elégedettek voltunk ezzel az eredménnyel, ugyanis erős csapatokat hagytunk a hátunk mögött és sikerült pontban is bőven lehagynunk őket.

2011 nyara: Szentes IV.hely

A lányoknak egy nagy élmény marad ez a torna, ugyanis megyén kívüli csapatokkal is játszhattak együtt. Például a szentesi és mórahalmi csapattal is. Nagyon fontosak az ilyen tornák ugyanis új emberekkel tudunk megismerkedni, barátságokat kötni és a pályán másféle játéktípusú csapatokkal is szembetalálkozhatunk, amiből mindig csak tanulunk. Ezen kívül a lányok összefuthattak újból Hevesi Tamás, ismert zenésszel és a Fradi női csapatának edzőjével. (egyszer már szerveztünk a Fradi női csapatával edzőmeccset Orosházán)

2011/2012-es bajnokság őszi fordulói:

A női  kispályás bajnokság életében szinte még nem volt ilyen, hogy 13 csapat nevezzen, és azok ilyen tehetségesek legyenek. Nagyon nehéznek ígérkeztek az őszi fordulók. 2 csoportban zajlottak a körmérkőzések (déli és északi csoport). A két csoport első 4-4 helyezettje került a  felsőházba, a további 5 csapat pedig az alsóházba. 

1.forduló: Pusztaföldvár - 2.hely

2.forduló: Kaszaper - 1.hely

Különösen emlékezetes számunkra ez a forduló, ugyanis sikerült minden játszott meccsünket megnyerni úgy, hogy egyetlen egy gólt sem kaptunk.

3.forduló: Orosháza - 4.hely

4.forduló: Kaszaper - 4.hely

Őszi szezon zárásában:

13 csapat közül 5.hely, csoportunkban 2.hely

Elért célunk: bejutottunk a tavaszi felsőházba, és tavasszal a legjobb 8 között mutathatjuk meg tehetségünket.

2011.dec.10: Szabadkígyósi Wanted Kupa - 3.hely

A békéscsabai Wanted szervezte ezt a Kupát, ahol kieséses rendszerben küzdhettek a lányok a dobogós helyezésekért. Külön büszkeség fog el, ha a bronz érmünkre nézek, ugyanis cserejátékos nélkül (5+1-en), kezdő tanítványaimmal tudtam csak nevezni a versenyre, és derekasan helytálltak a rutinos, 5-6-7-8 cserejátékosokkal rendelkező csapatokkal szemben.


Eddigi eredményeink 2012-ben:

2012-es év elején csapatunkra felfigyeltek a fiatalok és szép számmal érkeztek hozzánk. Voltak természetesen olyanok is, akik meggondolták magukat, és olyanok is, akik csak hobbi szintjén űzik a futballt nálunk, számukra a testmozgás a fontos, és voltak olyanok is, akiket magával ragadott a futball iránti szeretet és a csapat összetartása. Január elején már 20 főre nőtt azok száma, akik versenyszerűen foglalkoznak nálunk a futballal. Csapatösszetartó rendezvényeket is szervezünk nekik, amik által könnyebb megismerni az újonnan érkezőket és könnyebbé tesszük beilleszkedésüket is. 

2012.02.11: Csanádapáca- Hó KUPA(C) torna –  4.hely

Ezt a tornát mi szerveztük nagy lelkesedéssel, és mindenki dicsérte szervezésünket. Sikerült megyén kívüli utánpótlás csapatot is meghívnunk, a Szegedi AK elfogadta meghívásunkat. A torna után mindenkit megvendégeltünk, és együtt tudtak szórakozni a lányok. Innen is látszik, hogy a pályán ellenfeleknek tekintik egymást, és a való életben pedig barátként tekintenek egymásra.

2012.03.02: Csanádapáca- Boszorkány Kupa – 3.hely

Különlegesnek mondható ez a kezdeményezés, melyet az Oroslányok és a Csanádapáca csapata talált ki, éjszakai tornát szerveztünk  a lányoknak, mely teljesen más hangulatú volt, mint a szokványos napközbeni tornák.

Skorka Szilvia játékosunk elnyerte a gólkirálynői címet.

2012.03.10: Csorvás - Nőnapi Kupa - 3.hely

Meghívást kaptunk a csorvási csapattól, hiszen mi is meghívtuk őket saját rendezésű tornánkra. A tornák szervezésére azért is van szükség, mert akkor más csapatvezetők is szívesen hívnak vissza minket, és ott maradhatunk a köztudatban ill. ápolhatjuk jó kapcsolatainkat a csapatokkal.

Kapusunk elnyerte a legjobb kapusnak járó díjat, immár sokadjára.


2011/2012-es bajnokság tavaszi fordulói: 

1.forduló:  április 1: Mezőberény – 1.hely

A csoportunkban minden csapatot legyőztünk és a döntőben Pusztaföldvárt 3:1-re vertük.

Az egész csapat együtt tudott lenni ezen a bajnoki fordulón. A távolban élő,dolgozó és tanuló lányok is haza tudtak utazni és részt tudtak venni a bajnokság tavaszi nyitóján.

2.forduló: április 15: Gyula - 4.hely

Gyulán tartalékos csapattal vágtunk neki a csoportmérkőzéseknek és utolsó erőnkig harcoltunk a legjobb helyezésért. 2 győzelemmel és 1 vereséggel a 3.helyért Pusztaföldvárral játszottunk, ahol döntetlen született és hetesekkel kaptunk ki. Nagyon büszkék voltunk a lányokra, hogy ilyen szépen megoldották a tapasztalt játékosok hiányát és sérülten is a legjobbra törekedtek.

3.forduló: április 29: Csanádapáca - 5.hely

4.forduló: május 19: Csorvás - 7.hely

Összesítésben 13 csapat közül 4.helyezés.

Rendkívül kiélezett bajnokság volt. Az utolsó fordulón dőlt el a bajnoki cím sorsa is.

2012.06.09: Békés Megyei Hírlap Kupa - Csanádapáca - 1.hely

2012.06.10: II.Családi,szabadidő és futball fesztivál - Szentes - 7.hely

2012.07.01: Pusztaföldvári Torna - Pusztaföldvár - 6.hely

2012.08.11: VI.Kakas Kupa - Csanádapáca - 2.hely

2012.09.01: Szentetornyai Amazon Kupa - Orosháza - 5.hely

2012.09.10: Barátság Torna - Orosháza (általunk szervezett) - 2.hely


2012/2013-as bajnokság őszi fordulói:

Az őszi bajnokságnak már leigazolt játékosokkal vágtunk neki, mivel az MLSZ (Magyar Labdarúgó Szövetség) által támogatott és elismert bajnokság lett a Női Kispályás Bajnokság. A nevezés feltétele volt a játékosok leigazolása ill. az Egyesület bejegyzése az MLSZ-hez. Az MLSZ adatbankjában bárki által lekérdezhetővé válik a fordulók eredményei és a játékosok egyéni statisztikái.

Négy forduló került ősszel megrendezésre.  A helyszín Kaszaper, Pusztaföldvár, Nagybánhegyes és Battonya volt.  Két csoportban zajlottak a fordulók. Mi a „Déli csoportba” kerültünk. Csoportunkban hét csapat indult. Egy harmadik, két negyedik és egy hatodik hellyel sikerült csoport 3.-oknak lennünk, összesítésben pedig a hatodik helyen állunk, ezzel megelőztünk 7 csapatot is. Bejutottunk a tavaszi 8 csapatos felsőházba, így a legjobbak közt folytathatjuk tavasszal.